Kategorier
Allmänt

Rusta och matcha visar dig rätt på arbetsmarknaden

Behövs det fler florister i Örebro? En leverantör av Rusta och matcha kan svara på det – och se till att du har kompetens som efterfrågas av arbetsgivare.

Visste du att det blivit allt mer populärt att använda växter som inredningsdetaljer? Många upplever att gröna blad och blommor ger en levande och harmonisk atmosfär i hemmet. Vissa menar dock att det är svårt att välja växter som skapar en sammanhängande inredning. Alla växter passar inte i alla hem, och det är här du kommer in.

När du en livslång dröm av att arbeta som florist? Men finner dig, trots din önskan, fast i långtidsarbetslöshetens tråkiga lunk? Då kan Rusta och matcha vara en väg in i ett helt nytt liv. Rusta och matcha är ett program som erbjuder coachning och utveckling för arbetssökande som behöver hitta ett nytt utrymme för sig själva på arbetsmarknaden.

Rusta och matcha har koll på efterfrågan på florister i Örebro

En stor del av det Rusta och matcha gör, är att se till att kompetensen hos de arbetssökande matchar det som efterfrågas av arbetsgivare. Det finns ett flertal leverantörer av Rusta och matcha i Örebro som kan göra en bedömning av den närkingska arbetsmarknaden och bekräfta eller dementera huruvida floristbranschen där skriker efter arbetskraft.

Även om det visar sig att det inte behövs fler florister i just Örebro, kan din leverantör av utbildningsprogrammet Rusta och matcha säkert visa dig andra alternativa karriärvägar. Det finns ingen anledning att gå arbetslös bara för att du utbildat dig till något som inte efterfrågas på arbetsmarknaden.