Kategorier
Jobb

Rusta och matcha hjälper i Stockholm

Som företagare kan det kännas svårt att veta vem man ska anställa. En så stor händelse kan bli bättre om man ber rusta och matcha i Stockholm om hjälp.

Det var dags att utöka företaget till ett flertal anställda. Anledningen var att Anders plötsligt fått in flera förfrågningar på jobb och det fanns inte en chans att han skulle klara allt själv. Gamla kunder rekommenderade honom och plötsligt började jobben att rulla in. Men hur gjorde man om man ville anställa?

Det krävdes en hel del arbete att hitta all information som krävdes. Det handlade både om de praktiska sakerna med lönesystem och regler för anställning. Samtidigt behövde han hitta personal. Det kändes som en hel del saker att göra för en person. Det var då han kom i kontakt med ett företag som kunde hjälpa honom att hitta rätt personal.

Han hade hört talas om dem förr och passerat lokaler som hade deras logga på fönstren. Men Anders hade trott att de bara  hjälpte personer som var arbetslösa och letade efter jobb. Han visste att de lärde ut att skriva CV och personligt brev men även hjälpte dem som behövde förbättra sin teknik när det kom till intervjuer.

Rusta och matcha hjälper företag

Det visade sig att de även kunde hjälpa företag att rusta och matcha i Stockholm. Tanken på att han kunde kontakta dem och få hjälp med rekryteringen kändes nästan lite för enkelt. Men Anders bestämde sig för att kontakta dem för att höra hur hela processen fungerade. Det var ju de som var proffs.

Ett möte bokades in och de satte sig ner och diskuterade hans önskemål. Vad som var viktigt för honom i en anställd. Anders blev positivt överraskad över deras professionalism. Det visade sig att de hade stor erfarenhet av företag som hans och visste vilka krav som stod högst på listan.

En månad senare hade han tre nyanställda. Företaget han anlitat hade varit snabba och tagit fram många bra kandidater. Det hade aldrig varit frågan om att hitta tillräckligt med personal. Tvärtom hade det nästan funnits för många att välja mellan. Alla hade haft de meriter han krävde så han behövde bara se vilka som passade just honom.