Om oss

Vi har ett mål med den här sidan och detta ligger i att du som läsare ska bli en bättre företagare. Oavsett om du planerar att starta eget och behöver råd för hur du ska komma igång så ska vi ge dig nycklar att lyckas. Samma sak om du driver ett företag och vill ta nästa steg: vi ska ge dig den möjligheten.

Vi som skriver är samtliga erfarna företagare som varit verksamma inom olika branscher och som haft många olika företag igång. Vi vet vad som krävs – och vilka saker man ska undvika. Det senare är viktigt. Misstag kommer du att göra. Vi har gjort hur många som helst, och vissa har kostat mer än andra. Dessa ska du undvika och på den här sidan ska vi vifta med varningsflaggor kring vissa områden inom företagande. En sak sticker ut och gäller som utgångspunkt i detta: låter det för bra för att vara sant – ja, då är det troligen det också. Men, om allt vore så enkelt.

Som företagare måste man ta risker och man måste våga chansa. Det handlar om en balans och om att lära sig att minimera riskerna. Detta ska vi ge exempel på här.

Vi kommer att skriva mycket om ekonomi och ge tips om hur du håller den i balans, vilka investeringar som är lönsamma och vilken hjälp som man bör betala för. Utöver detta så kommer vi även att skriva om marknadsföring. Idag finns alla möjligheter i världen att nå nya kunder. Vilken marknadsföring är egentligen bäst – och bäst för ditt företag? Vi ger tips om detta.

Kort sagt: vi kommer förhoppningsvis att göra dig till en bättre företagare och få dig att lyckas med din verksamhet. Har vi det så har vi lyckats med vårt mål. Välkommen!