Kategorier
Okategoriserade

Skaffa en porttelefon till ert företag

Att kunna ta reda på vem det är som ringer på innan man låser upp dörren, är en smart säkerhetslösning både för privatpersoner såväl som för företag. Skaffa en porttelefon till fastigheten.

Idag är de flesta bostadsrätter och andra fastigheter låsta. Det betyder att du inte kan komma in i trappuppgången utan att ha nyckel. I många fastigheter, både privata och affärsfastigheter, använder man sig idag av porttelefoner. Med en porttelefon för företag, kan du enkelt kontrollera vem det är som ringer på och vill komma in, samt välja om du ska släppa in personen ifråga eller inte. Det gör det möjligt att avvisa personer som inte har i huset att göra genom att inte låsa upp dörren. Många porttelefoner idag har även integrerade kameror, vilket gör det möjligt att även kunna se personen som står utanför och vill komma in.

Ökad säkerhet med en porttelefon

Med en porttelefon ökas säkerheten i huset. Detta kan vara särskilt bra att ha om man har ett kontor i huset eller någon typ av företagsverksamhet. Då vill man inte ha in objudna gäster som dyker upp på kontoret nu och då. För att kunna kontrollera och veta att rätt personer kommer in, så är en porttelefon det ultimata valet för säkerhet i huset. På porttelefonen ska det tydligt stå var man ska trycka för att komma till rätt ställe. Skulle det i alla fall bli fel så har man chans att bli omdirigerad till den platsen man eftersöker.