Kategorier
Företagande

Pallställ – frågor och svar 

Hur kan ni egentligen maximera utrymmet på ert lager? Det finns all anledning för företag som har lager i egen regi att se till att utnyttja varenda tillgänglig centimeter av dessa. Genom pallställ så kan man växa på ett tryggt och säkert sätt och genom att hitta en stabil och säker partner för planering av pallställ – och montering – så kan man också som företag skaffa sig en bättre effektivitet och högre lönsamhet. 

Pallställ gör skillnad, men det är också ett område som kommer med vissa frågor. Här nedan ska vi försöka ge dig lite mer kunskap om pallställ genom att svara på några vanligt förekommande frågor – enligt följande: 

Varför är pallställ bra? 

Det handlar om att alla lokaler ser olika ut och att alla verksamheter har behov som skiljer sig från andra. Att använda hyllor och andra förvaringslösningar av standardmodell är något som sällan blir bra. Pallställ kan fullt ut anpassas efter hur en lokal ser ut och man kan hela tiden bygga om – och bygga på – systemen efter hur behoven förändras. 

Hur kan pallställ göra skillnad? 

Svårt att få ytan att räcka till? Titta uppåt! En stor fördel med pallställ är att de ger dig tillåtelse att utnyttja höjden i dina lokaler – utan att det på något sätt gör arbetsgången mindre effektiv. Att använda sig av höjden gör att man kan maximera hela utrymmet. Pallställ kan även anpassas både vad gäller djup och bredd. Allt detta skapar en sömlös arbetsplats där var sak har sin plats – och där arbetet dessutom sker på ett tryggt och säkert sätt. 

Hur hittar jag rätt pallställ? 

Det är viktigt att man väljer en erfaren leverantör med kunskap kring pallställ – och en förmåga att kunna anpassa dessa efter hur era unika behov ser ut. Se alltid till att undersöka marknaden innan. Att leverantören besöker er innan en beställning är ett måste. 

För mer information besök denna hemsida: pall-ställ.se