Kategorier
Företagande

Liveshopping för mer information

Det nya fenomenet liveshopping drar fler och fler intresserade tittare. Och det finns troligen ett flertal olika anledningar till att det är på det viset.

Om man har upptäckt liveshopping så kan det vara så att man tycker att detta är det nya sättet att handla kläder och annat online. För det finns en hel del mervärde och extra information som man inte får annars, eller som man kanske kan få men inte vet om man kan lita på.

Under en liveshopping är det vanligt att man får se någon känd person som prövar produkterna, som exempelvis kläderna. Då får man se hur de ser ut när personen rör på sig och även höra hur produkten känns och hur storleken är. Allt det är sådant som man annars kan känna sig osäker på, när man ska handla i en butik online. Så det gör att försäljningen också ökar för butiken.

Roligt att titta på liveshopping

Många kan tycka att det är roligt att delta i en shopping live. Det kan kännas lite som om hela upplägget är riktat till en själv, och att man sitter där och pratar med den som håller i programmet. För vid en liveshopping kan man också ofta chatta med den som håller i shoppingen, så att man kan ställa frågor och få svar på dem.

Det kan även vara så att man tycker att det är lite extra roligt att titta på en liveshopping eftersom den utannonseras i god tid i förväg, så att man kan få längta tills klockan slår och det är dags.